Шукати в цьому блозі

четвер, 11 липня 2024 р.

Сайти для практики мови з native speakers

 Сайти для практики мови з native speakers


1)Speaky

https://www.speaky.com/

 Лінгвістична соцмережа, як мовний Facebook. Тут можна спілкуватися з людьми з усього світу, обравши необхідну  мову. Після реєстрації ресурс пропонує список можливих співрозмовників, які зараз є онлайн.

Можна написати людині, котра  зацікавила, додати її до друзів і спілкуватися у відеочаті.


2) HelloTalk

https://www.hellotalk.com/

 Можливе спілкування у текстових чатах та обмін голосовими повідомленнями. Тут представлено понад 100 мов, можна завантажити додаток на телефон.


3) English Baby

https://www.englishbaby.com/

Соціальна мережа та онлайн-курс вивчення американського варіанту розмовної англійської мови та сленгу. Тут є форуми, безкоштовні уроки, тести та вікторини.


4) Lingbe

https://www.lingbe.com/

Сучасний додаток, де безкоштовно можна практикувати англійську, але потрібно вчити інших своєї рідної мови. Але, якщо навчаєш когось, то вам нараховуватимуться бали.

Їх можна використовувати під час тренування мови, яку вивчаєте. Виходить ефективна мережа для обміну знаннями. Займатися можна будь-де і будь-коли, розмови тривають близько 10-15 хвилин.


5) Coffee Strap

https://www.coffeestrap.com/

 Ресурс працює як чат-рулетка.  Слід вибрати одну з 12 мов для вивчення, після чого випадковим чином вас з’єднають з іншою людиною. Однак, програма все-таки враховує хобі та інтереси, щоб людям було простіше порозумітися.

На розмову виділено 7 хвилин. Після цього вона автоматично завершиться, а система почне шукати нового співрозмовника. 



Немає коментарів:

Дописати коментар